FÖRLÄGGNINGEN FYREN 2018

Förläggningen ordnas på Lärkans i Noux lördag 21.4 – söndag 22.4.

Anmäl dig här senast 7.4!

Välkommen på kårförläggningen fyren 2018!

Vad är förläggning för något?

En par dagars utfärd där övernattning vanligtvis sker i stuga. Vi kommer att ha en massa scoutigt program utomhus vid Lärkans och i den omgivande naturen, vi lagar god mat, har gemensamt lägerbål och lär oss nya nyttiga scoutfärdigheter. På förläggning sover vi inomhus.

Anmälning

Anmälning via Kuksa på länken: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=19214

Sista anmälningsdag är 7.4. Alla scouter under 18 år bör anmälas av målsman. Ta kontakt med oss i god tid ifall ni får problem med anmälningen via Kuksa så att vi hinner hjälpa till och kan garantera att ert barn får en plats på evenemanget.

 

När?
  • Träff på Lärkans lö 21.4 kl 10.00.
  • Evenemanget slutar på sö kl. 14.00 på samma ställe.
Var?

Förläggningen ordnas på Helsingfors Svenska Scouters utfärdsstuga Lärkans i Noux. Adressen är Ruuhijärvivägen 5, Esbo (klicka här för att öppna karta).

Till Lärkans kan man komma med bil, bilen kan tillfälligt parkeras på Ruuhijärvivägens parkeringsplats (se kartan) eller längs med Ruuhijärvivägen. Vägen är relativt smal och parkeringsplatserna få, så vi uppmanar ert till samåkning i mån av möjlighet.

Till Lärkans kommer man också med bussarna 245 och 245K som stannar vid Ruuhijärvivägen (se karta). Meddela oss ifall ni har svårt att hitta en lämplig buss, så hittar vi tillsammans en lösning.

Pris

Förläggningen kostar 30,00 euro för alla deltagare. I priset ingår tre varma mål och morgon-, mellan- och kvällsmål.

Utrustningslista och räkning skickas efter att ni anmält er.

Frågor?

Vid frågor kontakta gärna er egen gruppledare eller förläggningschef Linda Mitts lindamittz@gmail.com eller 040 846 32 52.

Hoppas vi ses på förläggningen!