Kvällsfestens anmälan för medlemmar och bjudna gäster

Det nya datumet för kvällsfesten är den 24.10.2020

Nu kan ni som är medlemmar i vikingaflickorna eller vikingagillet, samt bjudna gäster anmäla er till kvällsfesten. Anmälan för övriga vikingaflickevänner öppnar 1.2.2020.

Avecer: Eftersom det finns begränsat med platser på festen, så är förhandsanmälan personlig och inkluderar därmed inte avec. Avecer kan anmäla sig efter 1.2.2020. Vi ber er vid anmälan meddela vem ni kommer till festen med i fältet ”Vem vill du gärna sitta med på festen?”. Då exempelvis Vimsan Vikingaflicka anmäler sig via förhandsanmälan så uppger hon då ”avec: Snurris Scoutvän” på utsatt ställe. Snurris anmäler sig sedan 1.2 och uppger att hen vill sitta med sin avec Vimsan. Om Vimsan känner att hon inte vill chansa på att kanske gå utan Snurris på kalas, så anmäler de sig då samtidigt 1.2 – via var sitt anmälningsformulär. Men vi rekommenderar att Vimsan kommer oberoende av Snurris, hen får ursäkta!, för också om festen blir full, så är den full med det bästa sällskap!

Kvällsfesten är en middagstillställning som ordnas för 18-år fyllda kårmedlemmar och vänner av kåren. Den stora jubileumsfesten 14.3.2020 är däremot en fest för alla! Den kan du läsa mera om här.