Förläggningen The Incredibles 13-14.4

Väck din inre superhjälte och kom med på Vikingarnas och Vikingaflickornas förläggning The Incredibles! Som insipration kan du kolla på Pixar-filmen The incredibles (2004) och komma in i rätt stämning!

Förläggningen är 13-14.4. Träff för äventyrsscouter och äldre lördagen 13.4 klockan 10:00 vid busshållplatsen på Borgå torg. Träff för vargungarna klockan 10:15 vid Stensböle (Tarkisvägen 262, 06100 Borgå). Förläggningen avslutas för alla klockan 13 vid Stensböle. 

Under förläggningen kommer deltagarna att ha ett patrullrådd, vilket betyder att de orienterar i skogen med sin grupp och löser olika uppgifter på kontroller på vägen. Vi övernattar alla vid Stensböle. De yngre scouterna kommer att sova inomhus i stugan, och de äldre kommer att sova ute i ett halvplutonstält. Packa de saker du behöver under dagen i en liten ryggsäck som du själv orkar bära, då ni kommer att gå i skogen hela dagen. Dina övernattningssaker kan du packa i en skild väska, som kommer att transporteras till Stensböle av ledarna. Under dagen ska du åtminstone ha med dig matkärl, vattenflaska och ordentliga skor och utekläder enligt väder. Lämna också lite utrymme i din väska för patrullutrustning. För natten behöver du sovsäck, och liggunderlag om du sover ute i tält. Ta med egna hygienartiklar som du behöver för natten. Du kan fråga mera om packningen av din egna ledare eller läsa på Vikingaflickornas nätsida: https://www.vikingaflickorna.fi/scoutordlista/

Förläggningen kostar 30 € för deltagare, och du betalar till din egen kår. Vikingaflickornas betalningsintruktioner hittar du nedan:

Pris: 30 €

Kontonummer: FI28 4055 5250 0022 48

Mottagare: Sjöscoutkåren Vikingaflickorna rf.

Meddelande: Deltagarens namn + The incredibles

Betala senast 7.4!

Båda kårerna har egna anmälningsblanketter. Du kan anmäla en vikingaflicka via följande länk: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=69169

Om ditt barn behöver åka iväg tidigare från förläggningen så vänligen meddela om detta i samband med anmälan. 

Om du har övriga frågor om förläggningen kan du vara i kontakt med Frida Mitts frida.mitts@gmail.com