En ny kårlokal åt Vikingaflickorna?

Sjöscoutkåren Vikingaflickorna söker efter en ny lokal för vår veckoverksamhet. Vi söker en kårlokal på 50+ m2 med 1–3 rum i Främre Tölö, Bakre Tölö, Mejlans eller Kampen, då vi är en Tölö-kår och vill gärna stanna i vår stadsdel. Butikslokaler, källarvåningar eller en lägenhet, vi kan hålla till lite var som helst. Saker vi drömmer om att vår nya lokal ska ha är en egen ingång, kokvrå och något förvaringsutrymme för vår utfärdsutrustning.

Sjöscoutkåren Vikingaflickorna är en scoutkår som idkar ideell ungdomsverksamhet. Kåren ordnar program på vardagskvällar för barn i åldern 8–18 varje vecka och föreningen drivs helt med frivilligarbete. Som hyresgäster är vi långvariga och väldigt skötsamma, vi använder till exempel inte lokalen sent på kvällen och för inte mycket oljud. Vi är en icke-vinstdrivande förening och har en välskött ekonomi. Vi kan tänka oss betala runt 500€ i hyra per månad.

Vet du om någon lokal som skulle passa våra behov? Känner du någon som kanske har koll på sådant här? Vill du på annat sätt hjälpa oss att hitta ett nytt hem? Hör av dig i så fall till Frida Mitts som är kårlokalsförvaltare i Sjöscoutkåren Vikingaflickorna r.f (frida.mitts@gmail.com, 040 419 2975)