Anmälning till familjescouting-träff 14.8

Nu tar vi emot anmälningar till Vikingaflickornas första familjescout-träff för i höst.

Temat för den första träffen är NATUR. Träffen är lördagen den 14.8 kl 9-11. Träff kl 09:00 på Vikingaflickornas kårlokal på Kajanusgatan 5 i Bortre Tölö. Vi kommer att bekanta oss med närmiljön i Sibeliusparken och äta ett mellanmål tillsammans. Eget mellanmål med! Annat som kan vara bra att ha med är ett sittunderlag och förstås kläder enligt väder. Allt material för programmet sköter vi.

Anmälningen sker via blankett på google-forms, blanketten finns här.
Vår familjescoutgrupp är öppen för alla. Familjescouting är för barn i åldern 0-7 år med vuxen. Dessa enheter fungerar tillsammans och upplever scouting som en gemensam hobby. Man behöver ingen tidigare erfaranehet av scouting för att börja familjescouta.

På den första träffen är det fritt fram att komma och bekanta sig. Vi tar också in permanenta medlemmar, som då blir medlemmar i vår kår och måste ansöka om medlemskap. Mera om medlemskap i Vikingaflickorna kan man läsa om här.
Kom i varje fall ihåg att anmäla er via anmälningsblanketten. Gruppens maxstorlek är 10 familje-enheter. Vi fyller platserna i anmälningsordning. Efter anmälan kommer ni få en bekräftelse på plats ifall ni rymms med. Sista anmälningsdag är torsdagen den 12.8.

Mera om familjescout-programmet kan läsas på Finlands Svenska Scouters, FiSSc, webbsida här.

Familjescoutgruppen leds av Vikingaflickorna Jannica Ruusunen, Miivi Selin-Patel och Linda Mitts.

Ifall du har några frågor om familjescouting, vår grupp, vårt program eller om medlemskap i kåren kan ni kontakta kårens sekreterare och familjescoutledare Linda Mitts på linda.mitts@vikingaflickorna.fi eller 040 046 3252

https://www.vikingaflickorna.fi/wp-content/uploads/2018/10/12224255_1633946056857759_1553976571_n.jpg