Coronainfo

På grund av det förvärrade coronaläget hålls Spejar- och
Explorerscouternas möten på distans tillsvidare. Vargungarnas och
Äventyrsscouternas möten fortsätter som vanligt, dvs utomhus med träff vid kårlokalen, ifall inte annat meddelas för ett specifikt möte.

Tyvärr är Spejar- och Explorerscouternas utedag uppskjuten på obestämd tid. Däremot är Äventyrsscouternas utedag söndagen den 18.4 fortfarande inprickad i kalendern.

Vi uppdaterar informationen vid behov.

Spelkväll och nattvaktstur 13.9

Vi ordnar brädspelskväll fredagen den 13 september klockan 18 på NJK Björkholmen på Drumsö (Kopparsundsvägen 9). Evenemanget riktar sig till spejarscouter och äldre. Man kan också ta med en kompis som inte är scout som vill prova. Det kommer att finnas en mängd olika brädspel men man kan också ta med själv om man har något som man gärna vill spela. Det bjuds på mat och evenemanget kostar 5€.

För explorerscouter och ledare fortsätter natten med nattvakt i hamnen. Ju fler vi är som vaktar, desto fler skift blir det. Då hinner man sova också, och dessutom är det roligare tillsammans! Ta med sovsäck, liggunderlag, ficklampa och annat som du behöver under en övernattning. För dem som vill finns också möjlighet att bada bastu. Nattvaktsturen slutar klockan 8 nästa morgon.

Anmäl dig via Kuksa här: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=29979