Ny styrelse för 2019

På Vikingaflickornas årsmöte 14.3 valdes ny kårstyrelse för året 2019. Den nyvalda styrelsen leds av Mikaela Björkqvist. Vi gratulerar och önskar alla ledamöter i styrelsen 2019 lycka till och avtackar hjärtligt den avgående styrelsen.

Äventyrsscouternas Eskader

14 – 16.6 NJK – Högholmen eller Kajholmen – NJK

För äventyrsscouterna ordnar kåren en gemensam eskader tillsammans med äventyrsscouter från Sjöscoutkåren Vikingarna. Kårenrnas båtar S/y Heimdal och S/y Corail deltar. Rutten går från NJK antingen österut eller västerut. Start sker på fredag kväll och vi avslutar på söndag eftermiddag. Under seglatsen får äventyrsscouterna öva bland annat navigering och seglingsfärdigheter. Vi har plats för 6 st deltagare.

Målgrupp: Äventyrsscouter

Pris: 40 €

Anmälning: Via Kuksa kommer strax

Dagsläger för vargungar

10 – 14.6 kl 9 – 15 på NJK Björkholmen

Vi ordnar tillsammans med Vikingarna ett dagsläger för vargungar. Lägret kommer att fokusera på att alla deltagare kan vänja sig vid vardagen på en båt. Under veckan kommer vi både att segla samt att ha nyttigt program relaterat till båten på land. Det finns i första hand plats för 6 st vargungar från Vikingaflickorna. Platserna fylls i anmälningsordning. Mera information följer senare !

Målgrupp: Vargungar

Pris: 100 €

Anmälning via Kuksa: kommer strax

Terminsstart för hela kåren 15.1

Vi inleder år 2019 med filmkväll för hela kåren tisdagen den 15.1 på kårlokalen kl 18 – 20.
Ta på dej myskläder och en dyna med dej och kom till kårlokalen för att se på film tillsammans med dina scoutkompisar! Vi ser alla samma film och det bjuds på något smått att äta under filmen. Alla åldersgrupper är hjärtligt välkomna med!