Coronainfo

På grund av det förvärrade coronaläget hålls Spejar- och
Explorerscouternas möten på distans tillsvidare. Vargungarnas och
Äventyrsscouternas möten fortsätter som vanligt, dvs utomhus med träff vid kårlokalen, ifall inte annat meddelas för ett specifikt möte.

Tyvärr är Spejar- och Explorerscouternas utedag uppskjuten på obestämd tid. Däremot är Äventyrsscouternas utedag söndagen den 18.4 fortfarande inprickad i kalendern.

Vi uppdaterar informationen vid behov.

Höstmönstring

Onsdagen 23.8 kl 17.30 sparkar Sjöscoutkåren Vikingaflickorna och Sjöscoutkåren Vikingarna igång terminens verksamhet på NJK Björkholmen med Höstmönstring för hela kåren!

Vill du hänga med i kårernas verksamhet, få mera information om höstens program, äta en hotdog eller helt enkelt bara träffa goda vänner efter sommarlovet är detta stället för dig!

Seglingsjippot riktar sig till alla åldersgrupper såväl som föräldrar. Vi går igenom höstens veckoprogram och större händelser och informerar om medlemskap i kåren och rekommenderar varmt att också målsmän kommer på plats och bekantar sig med kåren och vårt kommande program. På plats har vi också Vikingagillet och Vikingarnas garantiföreing som står för bjudningen och information om sig själva och sin verksamhet. Häng med!