Säsongsstart 2018

Vi inleder vårterminen med en gemensam filmkväll tillsammans med Vikingarna onsdagen den 10.1.2018 på NJK (Kopparsundsgränden 9) med start kl. 1730.

Det kommer att visas två filmer, en för vargungar och äventyrsscouter och en för spejarscouter och äldre. Båda filmerna visas samtidigt. Evenemnaget tar slut ca 1930.

Veckomötena kommer att dra igång följande vecka, vecka 3. Mera information om det kommer via mail från åldersgruppsledarna.

Avslutningsvis, tack för en fin hösttermin! Tack till alla som deltog i veckoverksamheten och  alla som deltog i höstens evenemang. Ett speciellt tack till alla ledare som ordnat det här och till styrelsen som håller i gång verksamheten, er frivilliga insats är guld värd.

Gott nytt år!

Höstförläggning: Bob the Builder ’17

Det har blivit dags för förläggning för Spejar- och explorerscouter! I höst går det av stapeln i Kyrkslätt, kring Bergåsa ungdomsgård i Porkala 7-8.10.2017.

 

Anmälningen sker elektroniskt via Kuksa, anmälningslinken hittar ni under detta stycke. Sista anmälningsdagen är 1.10.2017.   Priset för förläggningen är 35. En faktura kommer att skickas ut åt deltagarna efter att anmälningstiden löpt ut.

Anmälning: Bob the Builder ’17 anmälningsblankett

Anmälningen är stängd.

Annullering av deltagande kan göras fram till sista anmälningsdagen (1.10). Observera att vi inte har någon efterhandsanmälning, så det gäller att vara snabb i vändningarna.

Fortsätt läsa ”Höstförläggning: Bob the Builder ’17”

Höstmönstring

Onsdagen 23.8 kl 17.30 sparkar Sjöscoutkåren Vikingaflickorna och Sjöscoutkåren Vikingarna igång terminens verksamhet på NJK Björkholmen med Höstmönstring för hela kåren!

Vill du hänga med i kårernas verksamhet, få mera information om höstens program, äta en hotdog eller helt enkelt bara träffa goda vänner efter sommarlovet är detta stället för dig!

Seglingsjippot riktar sig till alla åldersgrupper såväl som föräldrar. Vi går igenom höstens veckoprogram och större händelser och informerar om medlemskap i kåren och rekommenderar varmt att också målsmän kommer på plats och bekantar sig med kåren och vårt kommande program. På plats har vi också Vikingagillet och Vikingarnas garantiföreing som står för bjudningen och information om sig själva och sin verksamhet. Häng med!