Kvällsfesten

Välkommen på Vikingaflickornas glamorösa 100-årsfest i äkta lägerbålsanda med trerätters middag, sång och årtiondenas bästa lägerbålsprogram. Du kan också hoppa över middagen och njuta av endast showen på efterfesten!

När: Lördag 21.3.2020 kl.17-01 för Show and Dinner eller kl. 21-01 för Show and Drinks
Var: SFV-huset G18, Georgsgatan 18

Anmälan: fr.o.m. 25.1 för inbjudna gäster, fr.o.m. 1.2 för övriga.

Vid anmälan får du uppgifter om inbetalningen. Platsantalet är begränsat, så anmäl dig så fort som möjligt!

Uppmärksamma att Vikingaflickornas pinfärska 100-årshistorik kan beställas i samband med anmälan.

Pris: Show and Dinner: 90€ ordinarie och 60€ studerande, inkluderar middag, välkomstskål och 2 glas vin.
Show and Drinks kl. 21-01: 25€, inkluderar välkomstskål
Klädsel: Mörk kostym och förtjänsttecken

Avecer: Eftersom det finns begränsat med platser på festen, så är förhandsanmälan (för medlemmar och inbjudna gäster) personlig och inkluderar därmed inte avec. Avecer kan anmäla sig efter 1.2.2020. Vi ber er vid anmälan meddela vem ni kommer till festen med i fältet ”Vem vill du gärna sitta med på festen?”.

Då exempelvis Vimsan Vikingaflicka anmäler sig via förhandsanmälan så uppger hon då ”avec: Snurris Scoutvän” på utsatt ställe. Snurris anmäler sig sedan 1.2 och uppger att hen vill sitta med sin avec Vimsan. Om Vimsan känner att hon inte vill chansa på att kanske gå utan Snurris på kalas, så anmäler de sig då samtidigt 1.2 – via var sitt anmälningsformulär. Men vi rekommenderar att Vimsan kommer oberoende av Snurris, hen får ursäkta!, för också om festen blir full, så är den full med det bästa sällskap!

Frågor: Kontakta oss på kvallsfest100@vikingaflickorna.fi